Museumbezoek 2019

Wilt u graag meer zien in moderne kunst? Ga dan met Mandarte op stap en ontdek hoe leuk het is om naar moderne kunst te kijken.

We gaan 4 keer naar een museum en bekijken de tijdelijke exposities. Waar mogelijk vergelijken we die met werken uit de vaste collectie. Samen praten we over de kunst. Onze eigen mening en stemming toetsen we aan het werk, aan elkaar en aan de geschiedenis van de kunst. We beleven bewondering, verbijstering, afschuw en schoonheid. We leren steeds beter om te gaan met kunst en ontdekken waar onze eigen voorkeur ligt. De omvang van de groep is beperkt, zodat iedereen in het gesprek aan bod komt. Het gevarieerde programma zorgt voor voldoende afwisseling, de musea garanderen kwaliteit en er is altijd tijd voor gezelligheid.

Woensdagmiddagen, 14:30 - 16:00 uur; ArtZuid, Louise Bourgeois en Brettenpad zijn al voorbij.  Deelname € 18,- per persoon, per bezoek*

*  Onder het menu Inschrijvingen vindt u het bijbehorende inschrijfformulier. De prijs is exclusief entree tot het museum, versnaperingen en overige kosten.Door uw deelname verklaart u zich akkoord met de leveringsvoorwaarden van Mandarte, waarin staat dat Mandarte geen aansprakelijkheid op zich kan nemen voor calamiteiten.