Mandarte Privacy-statement

Mandarte,

gevestigd aan Draafsingel 52 1623 LC Hoorn,
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.mandarte.nl
Draafsingel 52
1623 LC Hoorn +31 6 30733722

JJCM Damen is de Functionaris Gegevensbescherming van Mandarte.
Hij is te bereiken via

Algemene leveringsvoorwaarden MANDARTE

MANDARTE verzorgt cursussen, excursies en lezingen met een persoonlijke benadering. Alle onderdelen zijn door MANDARTE ontworpen, en worden gegeven door een universitair opgeleide docent.
Om deze dienst te kunnen aanbieden hebben wij enkele minimumvoorwaarden die erop gericht zijn alle deelnemers zoveel mogelijk te laten profiteren van de expertise en activiteiten van MANDARTE.

Portret Jeroen 150

Mandarte is het bedrijf van kunsthistoricus Jeroen Damen.

Dr. Jeroen Damen is projectmanager, kunsthistoricus, schrijver, docent.

Jeroen geeft cursussen en lezingen, stelt excursies samen en begeleidt deze. Regelmatig adviseert hij bij kunstaankopen.

Mandarte staat voor: 'meer zien in moderne kunst'. Wat dat inhoudt hebben al honderden mensen ervaren tijdens onze cursussen, excursies en lezingen. Waarom zij steeds opnieuw deelnemen? Omdat 'kunst kijken' met Mandarte 'kunst beleven' wordt en u eindelijk leert in gewone woorden te praten over wat u ziet. Omdat u gemakkelijker een galerie binnenloopt. En gewoon, omdat het u zoveel plezier oplevert. Bij Mandarte raakt u vertrouwd met moderne kunst. Dat begint altijd met samen kijken en praten over wat we zien. Door deze persoonlijke uitwisseling doet u bij Mandarte fascinerende ontdekkingen.

De afgelopen zes jaren was Jeroen druk met het organiseren van sculptuurtentoonstellingen in Bredelar in Duitsland. Ook was hij curator van de tentoonstelling Nederlandse Kring van Beeldhouwers 100 jaar. Nu is hij weer terug op zijn eigen stek in Hoorn (NH).

Jeroen is gepromoveerd op 19-04-2012 aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zijn proefschrift ging over taal en betekenis van sculptuur van de nieuwe tijd: "Het woord is aan het beeld".