DP141089Katsushika Hokusai, 1830, Tsukudajima in Musashi Province, from the series Thirty-six Views of Mount Fuji, polychroom houtsnede 26 x 38 cm

Mandarte en Cinema Oostereiland zetten hun samenwerking voort!

Cinema ODit jaar heeft de cinema negen prachtige films over kunst op haar programma. Dit voorjaar kun je een abonnement nemen op een viertal films, in het najaar voor vijf films.
Jeroen Damen van Mandarte leidt de films voor u in en bespreekt samen met u na de film de inhoud, hij beantwoordt vragen en gaat het gesprek over de film aan. Dit is een leuke bonus, in plaats van de film alleen te consumeren, leer je meer over de kunstenaar en zijn/haar manier van werken.

Alle films worden gedraaid op dinsdagmiddag om 14:00 uur.

Dit project is een cross-over tussen kunstgeschiedenis en actuele films. U kunt gebruik maken van een e-mailgroep waarin we u op de hoogte houden van andere nieuwe films over kunst die de Cinema Oostereiland vertoont, ook buiten uw abonnement om.

U zult zien: samen kijken en praten over wat u heeft gezien is ontzettend leuk en gezellig. Mis het niet!


Binnenkort ontvangt u de definitieve aanbieding met prijzen en voorwaarden. Deze kunt u nalezen op de websites van Cinema Oostereiland en van Mandarte.

Noteert u alvast de data in uw agenda?

Meer informatie over vindt u op de pagina Cinema.

 

CinemaEnkhuizenSamen met de seniorenschool Enkhuizen hebben wij vier films uit de serie Exhibitions on Screen geprogrammeerd in de Dromedaris.

Meer informatie en inschrijven: Seniorenschool Enkhuizen